Waarom CabinZero?

door Benny Bollen op Juli 10, 2019
Waarom CabinZero?

Reizen met een licht gewicht? CabinZero is de oplossing! Deze rugzak is ontworpen door een avonturier. Na veel reizen, wilde hij een rugzak ontwerpen die comfortabel zat.  
Reizend licht was echt bevrijdend’. ~Neil Varden.

De grootste voordelen van CabinZero? Deze rugzak is zeer licht van gewicht. Er is niets vervelender dan reizen met een zware koffer. Daarnaast is CabinZero zo ontworpen dat het binnen de afmetingen van een handbagage past. Tijdbesparend dus om in te checken! Bovendien zijn deze rugzakken zeer ruim. De inhoud van een CabinZero bedraagt namelijk 44 liter.

Wat is er zo uniek aan CabinZero? Allereerst hebben deze rugzakken een zeer comfortabele handgreep. Je kan deze rugzak namelijk openen als een koffer. Hierdoor heb je een beter overzicht tijdens het in- en uitpakken. Daarnaast hebben deze rugzakken een ingebouwde Okoban tracking. Deze tracking zorgt ervoor dat de CabinZero gemakkelijk teruggevonden kan worden bij verlies of diefstal. Het systeem is rechtstreeks gekoppeld aan het bagage-traceersysteem van de luchtvaartmaatschappij. Je hoeft de tag alleen te registreren bij Okoban.com.

Hoe sluit je de CabinZero rugzak? De CabinZero beschikt over een YKK- ritssluiting. Deze ritsen zijn ontworpen voor extra veiligheid. De rugzakken beschikken bovendien over 3 ritsen. Zo kan je jouw spullen er gemakkelijk in – en uithalen.

De CabinZero bespaart dus veel tijd en geld, biedt comfort en is zeer handig. Ben jij een avontuurlijke reiziger? Beleef dan veel plezier tijdens jouw onvergetelijke avonturen met de CabinZero rugzak.

Volgende