Andaluxx & Twondo

door Benny Bollen op Februari 27, 2019
Andaluxx & Twondo

Eén nieuw jasje houdt ook in nieuwe producten. Eén daarvan is Andaluxx. Dit is ons nieuw “ eigen merk” van leuke, handgemaakte, authentieke urban boots. Wat dat precies inhoud vertel ik je nu. 

Andaluxx is ontstaan in 2013 en is op korte termijn zo populair geworden, dat je er zelfs Spaanse beroemdheden zoals Eva Gonzalez en Noelia Lopeze mee kan spotten. Hier bij Twondo werden we dan ook al snel gefascineerd door deze echte trendy boots.

Noem het toeval of het lot, maar het moest net lukken dat Andaluxx op zoek was naar een nieuw begin. Doordat we bij Twondo een echte passie voor mode delen, zijn we dan ook vol liefde aan dit avontuur begonnen. Natuurlijk moesten we eerst nog een paar puntjes op de i zetten, vooraleer we deze konden lanceren. Zo moest Andaluxx verhuizen van Spanje naar onze vestiging hier in België. Verder hebben we al hard gewerkt aan een nieuwe collectie, deze mag u dan ook verwachten in de zomer van 2019.

Kortom presenteren we met trots dit nieuwe pareltje uit eigen design. Ben je ondertussen al benieuwd geworden, naar hoe deze Spaanse handgemaakte boots er uit zien? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Andaluxx en volg ons op Instagram en Facebook. Zo blijf je altijd als één van de eerste op de hoogte van nieuwe collecties, kortingen en exclusieve give away’s.

Het Twondo Team

Vorige Volgende