Smartphone ontvanger

door Appie Saoutiev op December 19, 2018
Smartphone ontvanger

De SPH-10BT smartphone-ontvanger biedt een perfecte oplossing voor mensen die onderweg naar een veilige manier willen laten maken van hun smartphone in de auto. Met dit product verlies je uw focus op de weg niet. Het systeem is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en veilig rijden.

Een houder op de ruit van ventilatierooster is niet meer nodig. Bij de SPH-10BT smartphone-ontvanger wordt een handige smartphone houder meegeleverd. Dit is de beste manier om je transformaties te verbinden met een uitbreiding van je basisstation. Het verbinden van je smartphone kan via de app, Bluetooth of de USB-ingang.

Via de Pioneer Smart Sync-app, die zowel in de Google Play Store als de app Store gratis te verkrijgen is, kan er verbinding worden gemaakt met andereiaan apps. Luister je favoriete muziek via Spotify, bereik uw favoriete buurland via Google Maps of stuur iemand berichtenjes via WhatsApp.

Met slechts één aanraking van de hand van stemherkenning biedt dit product toegang tot verschillende toepassingen. Daarnaast is het ook mogelijk om het thema en design volledig aan te passen naar eigen keuze. Zonder te beschikken over een unieke verbinding tussen radio en smartphone.

Bij uw aankoop ontvangt u een beschermhoesje voor het voorpaneel en een externe Bluetooth-microfoon die kan worden aangesloten op het systeem. Bluetooth maakt het mogelijk om via stamherkenning, handenvrij te bellen met muziek te streamen met uw autoradio.

 

Vorige Volgende