Autoradio's (47)

Pioneer autoradio AVH-Z2200BT Pioneer autoradio AVH-Z2200BT 3 jaar garantie

Pioneer autoradio AVH-Z2200BT

Met de 2-Din AVH-Z2200BT kunt u verbinding maken met een iphone of android-telefoon met behulp van een USB-kabel. Via deze verbinding kunt u Apple Carplay, Weblink en Waze op een handige en veilige manier vanuit uw dashboard bedienen. Deze radio speelt audio/video-inhoud af van CD's, DVD's en USB-apparaten. Bovendien beschikt deze autoradio over Bluetooth zodat u uw muziek kunt streamen of handsfree kunt bellen via een draadloze verbinding. 

€ 449,00
Quickview
Pioneer radio DEH-4800FD Sale 3 jaar garantie

Pioneer radio DEH-4800FD

Zeer krachtige autoradio met RDS tuner, USB- en Aux-aansluiting. Ondersteunt iPod/iPhone Direct Control en Android.
De MVH-280 is speciaal ontworpen om krachtig af te spelen en is uitgerust met een RDS tuner, of u kunt nummers afspelen op uw iPod, iPhone, Android smartphone en andere apparaten via de USB- of Aux-aansluitingen op het frontpaneel.
De radio levert een ongelooflijke 4 x 100 watt aan pure 'klasse FD' vermogen in een audioreproductie van hoge kwaliteit. Voor nog meer vermogen heeft de radio twee RCA-uitgangen op de achterkant, zodat u extra subwoofers of versterkers kunt aansluiten. Sluit eender welk apparaat met een USB-interfacekabel aan om het op te laden of te genieten van een helder, zuiver geluid. Via iPod en iPhone Direct Control kun je je i-toestel rechtstreeks bedienen via het dashboard van je wagen en genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Geniet van FLAC lossless digitale audiobestanden in je wagen met geluid van CD-kwaliteit, zonder dat je de bestanden eerst hoeft om te zetten
Verbind je Android-toestel en luister naar muziek zonder dat je een app hoeft te installeren.

Speciale prijs € 125,00 Normale prijs € 149,00
Quickview
Pioneer autoradio AVH-A210BT Pioneer autoradio AVH-A210BT Sale 3 jaar garantie Niet op voorraad

Pioneer autoradio AVH-A210BT

CD/DVD-tuner met een 6.2" Clear Type touchscreen, Bluetooth, USB- en Aux-ingang en video-uitgang. Ondersteunt ook iPod / iPhone direct control.

Neem voortaan je muziek- en videocollectie altijd mee onderweg. Het maakt niet uit of je content nu opgeslagen is op cd's, dvd's, een USB-stick of op de allernieuwste iPhone- en Android-smartphones, want de AVH-A210BT speelt audio/video af van zo goed als elke bron. Daarnaast beschikt deze AV-speler voor in de auto ook over Bluetooth, waardoor je muziek kunt streamen of handsfree kunt bellen via een draadloze verbinding.

Speciale prijs € 239,00 Normale prijs € 299,00
Quickview
Pioneer autoradio SPH-10BT Pioneer autoradio SPH-10BT Sale Onze toppers 3 jaar garantie

Pioneer autoradio SPH-10BT

Discover Smarter Driving. De SPH-10BT smartphone-ontvanger* van Pioneer is ontworpen om u op een veiligere en eenvoudigere manier toegang te bieden tot uw smartphone-apps, dankzij de vier speciale knoppen voor toegang tot uw favoriete apps. Veiligheidsfuncties zoals stemherkenning ondersteunen veiliger rijgedrag. Voeg daar (wanneer het apparaat is verbonden met de nieuwe Pioneer Smart Sync-app) verschillende kleur- en geluidsinstellingen aan toe en u geniet van een superieure geluidservaring. Plaats uw smartphone gewoon in de robuuste, ingebouwde houder en maak vervolgens draadloos of bedraad verbinding met de gratis Pioneer Smart Sync-app om te genieten van een slimmere, geconnecteerde rijervaring. Het systeem is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en veilig rijden en biedt u met één aanraking toegang tot toepassingen en stemherkenning voor vele functies. Het introduceert een dynamische evolutie op het gebied van smartphoneconnectiviteit en entertainment voor in de wagen De SPH-10BT van Pioneer biedt de meeste geavanceerde smartphoneconnectiviteit, verbeterde toegankelijkheid, afspeelbaarheid en geluidskwaliteit. De perfecte match voor de actieve levensstijl van vandaag.

Speciale prijs € 105,00 Normale prijs € 149,00
Quickview
Pioneer autoradio MVH-X580DAB Pioneer autoradio MVH-X580DAB Sale 3 jaar garantie

Pioneer autoradio MVH-X580DAB

De volgende generatie Car Stereo met AM/FM, Bluetooth, USB, DAB/DAB+ en Spotify. Kan worden aangesloten op Apple iOS- en Android-apparaten. Alles wat u zich maar kunt wensen. Inclusief Bluetooth & DAB/DAB+.
Deze volledig vernieuwde hoofdtelefoon combineert vermogen (4 x 50 Watt) met hoogwaardig geluid en enkele unieke Bluetooth-functies...
De MVH-X580DAB is voorzien van een DAB/DAB+ tuner, zodat u kunt genieten van kraakhelder, digitaal geluid en storingsvrije ontvangst. Het is zelfs uitgerust met de Time Shift-functie waarmee u rechtstreekse DAB-uitzendingen kunt terugspoelen, pauzeren en weer hervatten. Het systeem leest FLAC-bestanden en heeft een ingebouwde MOSFET-versterker van 4 x 50 Watt, zodat u kunt genieten van onovertroffen mooi geluid, ongeacht het bronapparaat waarvan de muziek afkomstig. En als u in de stemming bent om naar een DJ-achtige muziek te luisteren, dan kunt u de MIXTRAX-functie activeren die uw muziek omzet in een DJ-mix met lichteffecten. Via de geavanceerde Bluetooth kunt u handsfree bellen met breedband-spraaktechnologie, zodat de kwaliteit van het geluid tijdens uw gesprekken veel beter is. Vanaf uw Apple iOS- of Android-smartphone kunt u bovendien draadloos muziek streamen. Het is zelfs mogelijk om met de MVH-X580DAB uw twee Bluetooth-telefoons tegelijkertijd aan te sluiten, zodat u uw telefoon voor privé- en zakelijke doeleinden beide aangesloten kunt houden.

Speciale prijs € 135,00 Normale prijs € 189,00
Quickview
Pioneer autoradio MVH-S510BT Pioneer autoradio MVH-S510BT Sale 3 jaar garantie

Pioneer autoradio MVH-S510BT

Het aantrekkelijke 1-DIN design van de MVH-S510BT biedt veel plaats om nuttige informatie weer te geven. Het toestel is ook voorzien van een grote Rotary Commander en goed bereikbare voorkeuzetoetsen, zodat u uw favoriete FM-zenders en meer meteen kunt selecteren. De MVH-S510BT digitale tuner is volledig compatibel met Spotify, zowel voor gebruikers van gratis als Premium Spotify-accounts. Verbind gewoon uw iPhone of Android-smartphone en geniet veilig van uw favoriete afspeellijsten, albums, nummers en artiesten. Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden. Vergis u niet, de MVH-S510BT is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor de auto. Het kan FLAC-bestanden lezen, is uitgerust met een 13-bands grafische EQ, een geïntegreerde 4 x 50 Watt MOSFET-versterker en wanneer het is gekoppeld aan de Pioneer Smart Sync-app, brengt het smartphoneconnectiviteit naar een hoger plan.

Speciale prijs € 115,00 Normale prijs € 139,00
Quickview
Pioneer autoradio MVH-S410BT Pioneer autoradio MVH-S410BT Sale 3 jaar garantie

Pioneer autoradio MVH-S410BT

1-DIN Mechafree van de nieuwste generatie met Bluetooth, USB en Spotify. Maakt verbinding met iPhone- en Android-apparaten. Het aantrekkelijke 1-DIN design van de MVH-S410BT biedt veel plaats om nuttige informatie weer te geven. Het toestel is ook voorzien van een grote Rotary Commander en goed bereikbare voorkeuzetoetsen, zodat u uw favoriete FM-zenders en meer meteen kunt selecteren. De MVH-S410BT digitale tuner is volledig compatibel met Spotify, zowel voor gebruikers van gratis als Premium Spotify-accounts. Verbind gewoon uw iPhone of Android-smartphone en geniet veilig van uw favoriete afspeellijsten, albums, nummers en artiesten. Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden. Vergis u niet, de MVH-S410BT is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor de auto. Het kan FLAC-bestanden lezen, is uitgerust met een 13-bands grafische EQ, een geïntegreerde 4 x 50 Watt MOSFET-versterker en wanneer het is gekoppeld aan de Pioneer Smart Sync-app, brengt het smartphoneconnectiviteit naar een hoger plan.

Speciale prijs € 85,00 Normale prijs € 99,00
Quickview
Pioneer autoradio MVH-S310BT Pioneer autoradio MVH-S310BT Sale 3 jaar garantie

Pioneer autoradio MVH-S310BT

1-DIN Mechafree van de nieuwste generatie met Bluetooth, USB en Spotify. Maakt verbinding met Android-apparaten. Smartphoneconnectiviteit en Bluetooth in één! Het aantrekkelijke 1-DIN design van de MVH-S310BT biedt veel plaats om nuttige informatie weer te geven. Het toestel is ook voorzien van een grote Rotary Commander en goed bereikbare voorkeuzetoetsen, zodat u uw favoriete FM-zenders en meer meteen kunt selecteren. Verbind gewoon uw Android-smartphone en geniet veilig van uw Spotify- of Pioneer Smart Sync-app. Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden. Vergis u niet, de MVH-S310BT is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor de auto. Het kan FLAC-bestanden lezen, is uitgerust met een 13-bands grafische EQ, een geïntegreerde 4 x 50 Watt MOSFET-versterker en wanneer het is gekoppeld aan de Pioneer Smart Sync-app, brengt het uw Android-smartphone naar een hoger plan.

Speciale prijs € 85,00 Normale prijs € 89,00
Quickview
Pioneer autoradio MVH-S210DAB Pioneer autoradio MVH-S210DAB Sale 3 jaar garantie

Pioneer autoradio MVH-S210DAB

1-DIN Mechafree van de nieuwste generatie met DAB/DAB+ digitale radio, USB en Spotify. Maakt verbinding met iPhone- en Android-apparaten.
Geniet van een uitgebreid aanbod aan kristalheldere digitale radiozenders met de Pioneer MVH-S210DAB. Levert 4 x 50 W aan pure, bewezen MOSFET power. Als u meer vermogen wilt, dan kunt u de 2 RCA pre-out gebruiken om een versterker, een subwoofer of een extra set luidsprekers aan te sluiten.

Met het stereo-toestel voor de auto MVH-S210DAB kunt u genieten van het gemak van digitale radio dankzij de geïntegreerde DAB/DAB+ tuner voor digitale radio, en Auto DAB Tuning maakt het eenvoudig in gebruik. Om meer muziek af te spelen, kunt u uw iPod, iPhone of USB-stick aansluiten via de USB- of Aux-ingang vooraan. Dankzij iPod & iPhone Direct Control en Android-connectiviteit kunt u genieten van uw favoriete nummers in superieure geluidskwaliteit, terwijl de batterij van uw telefoon wordt opgeladen.

Het aantrekkelijke 1-DIN design van de MVH-S210DAB biedt veel plaats om nuttige informatie weer te geven. Het toestel is ook voorzien van een grote Rotary Commander en goed bereikbare voorkeuzetoetsen, om uw favoriete FM-zenders te selecteren.

Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 119,00
Quickview

Autoradio's (47)